Woolrich jassen: praktisch en modieus

Woolrich jassen zijn jassen waar je echt niet naast kan kijken in het straatbeeld. Gekenmerkt door hun echte outdoor look zijn ze een onmisbaar kledingstuk voor de stoere man. Vandaag de dag is het merk gelukkig al heel wat breder geworden in hun assortiment en zijn er ook collecties voor dames en kinderen op de markt. Sterker zelfs: echte Woolrich kleding is al niet langer beperkt tot enkel jassen.

Praktische ervaring

Woolrich jassen hebben een geschiedenis van meer dan 175 jaar. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat tijdens deze lange levensduur Woolrich jassen erin geslaagd zijn de code te kraken van de praktische bruikbaarheid. Wie Woolrich draagt weet zeker dat hij of zij lekker warm en comfortabel zal zitten zolang de Woolrich jas om de schouders gedrapeerd is. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat in de Verenigde Staten bijvoorbeeld het merk extreem populair is onder de inwoners van echte natuurgebieden. Zelf op zoek naar een ruige outdoor look? Op Oger.nl kan je de hele collectie op eigen tempo bekijken.

High-end fashion

Woolrich jassen hebben een heuse evolutie doorgemaakt richting een kledingmerk dat gepositioneerd is als een high-end fashion label. De oorzaak hiervoor hoeft niet ver gezocht te worden: de onverslaanbare kwaliteit en duurzaamheid van de jassen. De diversificatie van het gamma heeft er zonder twijfel ook wel iets mee te maken. Als je dus op zoek bent naar een echt winterjas: Woolrich is het merk voor je. Wil je wat inspiratie opdoen? Oger.nl heeft het voor je.