Strings…ook voor de heren

Bij lingerie zoals de string denk je altijd aan vrouwen. Toch is er tegenwoordig ook een markt voor de mannen. En waarom ook niet? Een man met een goed lichaam ziet er nóg beter uit met een string als underwear. Met een string kun je echt de show stelen bij je vriendin of vrouw. Het geeft een sexy uitstraling en is geschikt voor iedere man. Je hoeft niet persé gespierd en jong te zijn om een comfortabele string te dragen. Ook de oudere man is geschikt voor dit stukje sexy ondergoed.

De zelfverzekerde man

Voor de zelfverzekerde man zijn er strings in alle maten en kleuren. Smartbodywear.nl heeft comfortabele exemplaren die mannen met plezier zullen dragen. Wat ook erg makkelijk is; de herenstring kan simpel online aangeschaft worden. Deze webshop heeft herenlingerie in een aantal gerenommeerde merken.

Bruno Banani

Dé perfecte string voor iedere man is de Bruno Banani ZOO string. Deze string is licht van gewicht en heeft een aantrekkelijke zebraprint. De voorzijde is voorzien van dubbele stof en de tailleband voel je bijna niet omdat deze elastisch en smal is.

De Banani python string is helemaal voor de man die wil verleiden. De print van dit stukje underwear heeft het uiterlijk van een python. De stof voelt zacht aan en de tailleband is van een fijn elastisch materiaal. De stof is rekbaar zodat deze goed aansluit op de huid. Deze sexy string is verkrijgbaar in een mooie blauwe tint en gedistingeerd zwart. Kijk voor meer informatie op de desbetreffende website.