Gorilla Wear voor iedereen

Wie stoer wil zijn als een Gorilla moet zeker eens rondneuzen bij Gorillawear.com. Spring, kruip, klim en loop gezwierd doorheen elk seizoen met Gorillawear aan de poep.

Bij Gorillawear komen sportievelingen van alle categorieën aan hun trekken. Zo zullen wandelaars zich steevast kunnen vinden bij de afdelingen ‘track pants’. Deze trekkers broeken van hoge kwaliteit zijn vervaardigd uit 100% polyester. Bossen doorkruisen en bergen trotseren worden dankzij deze ultra lichte broek een fluitje van een cent.

Wie liever gaat joggen heeft dan weer een uitgebreide keuze tussen diverse prachtige lange sportbroeken. Hier bestaat de keuze uit broeken vervaardigd uit polyester of katoen/polyester. Hoe dan ook zullen ze elke dagelijkse workout hun dienst doen.

Natuurlijk zijn de broeken van Gorillawear.com niet enkel voor de sportievelingen onder ons. Lekker doorheen het huis kuieren of in de zetel neerploffen is dankzij deze broeken hemels gezien ze nergens knellend aanvoelen.

Een Casual look

Voor de jeansliefhebbers heeft Gorilla een echte ‘blue jeans’ in aanbieding staan. Maar natuurlijk wordt er ook gedacht aan andere stijlen. Daarom is de ‘Heavy Cargo Pants Asphalt’ zeker eens een kijkje waard.

Shorts

Wie tijdens het sporten meer houdt van korte broeken, zal bij de shorts zeker iets naar zijn keuze vinden. Zowel mannen, alsook prachtige vrouwenmodellen, zijn uitstekend om te gebruiken in de gym of tijdens bokstrainingen. Voor het niet houdt van een loszittende short heeft Gorilla de ‘hot pants heavy short’ ontworpen. Speciaal voor degene voor wie het nog een beetje pittiger mag.