Gorilla Wear, sportkleding voor giganten

Gorilla Wear staat bekend om de hoge kwaliteit sportkleding. Het bedrijf bestaat al sinds de jaren ’80 en is inmiddels gevestigd in meer dan 36 landen. Gorilla Wear is het toonaangevende merk als het gaat om kleding voor extreme sporten als bodybuilding en fitness. De officiĆ«le website is gorillawear.com

Gorilla Wear sweat shirts

De sweat shirts van Gorilla Wear zijn niet alleen van zeer hoge kwaliteit maar je ziet dat er ook veel aandacht is besteed aan het ontwerp. De shirts zijn modieus en draagbaar bij eigenlijk alle gelegenheden. Het zeer herkenbare logo is duidelijk aanwezig wat meteen die extra uitstraling geeft aan de kleding.

Kleding gespecialiseerd voor de krachtsport

Dit puur Amerikaanse merk heeft alles wat je nodig hebt op kledinggebied voor krachtsport. De selectie loopt van sportschoenen, broeken en sweat shirts tot jacks en accessoires. Vanzelfsprekend is ook rekening gehouden met de maten van de kleding. Veel kleding is dan ook te verkrijgen in maten die groter zijn dan veel andere merken.

Hoge kwaliteit

Gorilla Wear heeft een naam hoog te houden en staat dan ook garant voor kleding wat bestand is tegen extreme omstandigheden. De sportkleding is uitermate geschikt om te dragen tijdens zware trainingen.

Op Gorillawear.com is de volledige collectie met de meest recente artikelen te vinden.