De bomberjack is back !

Ze zitten simpelweg erg lekker, ideaal voor een survivaltocht en mocht het u nog niet opgevallen zijn:”de bomberjack is weer helemaal hot”!

Wanneer ik op straat loop, wanneer ik in het weekend lekker ga stappen, wanneer ik de televisie aanzet zie ik de bomberjack. Artiesten als Yellow Claw, Ronnie Flex, mr.Polska, Gers Pardoel en zelfs mensen uit de fashion industrie dragen het allemaal. Buiten dat de bomberjack weer helemaal in is zijn ze ook nog eens lekker comfortabel voor een dagje vissen of gewoon voor in uw vrije tijd.

Ik besluit op jacht te gaan naar mijn eigen bomberjack maar mijn missie was helaas niet geslaagd, de ene jacket voelde erg fragiel en de andere bomberjack was aan de dure kant. Op het internet zet ik mijn jacht door en kom op de website van Dumpstore Hengelo via www.dumpstorehengelo.nl uit. En eindelijk zie ik gewoon originele bomberjacks voor een betaalbare prijs en met 1 of 2 dagen levertijd heb ik mijn bomberjack direct besteld.

Nadat mijn bomberjack netjes binnen de afgesproken aflevertijd is gearriveerd zit hij als gegoten en aangezien ik vanavond ga zeevissen zal ik hem gelijk dragen.

Dus ben je op zoek naar een bomberjack? Surf dan gauw naar www.dumpstorehengelo.nl en tot de volgende post!