Castelli, dat is comfortabel fietsen

Op zoek naar sportkleding en accessoires van het Italiaanse topmerk Castellig? Dan bent u bij sport44.com aan het juiste adres!

Italiaanse topkwaliteit

Castelli is op en top Italiaans en geniet een uitstekende kwaliteit. De hoogwaardige afwerking van de kledij valt dan ook onmiddellijk op. Ook het design en de pasvorm maken van dit merk een topper.

Comfortabel rijden op de fiets
De Castelli fietsbroeken zijn uitgerust met zemen van een niet te evenaren kwaliteit. Deze Kiss 3 zemen of Progretto X2 zemen voldoen aan de hoogste eisen om maximaal comfort te bieden tijdens het rijden. Hoewel beide soorten zemen van uitermate hoge kwaliteit zijn, raden wij de Progretto X2 zeem aan voor ritten over echt lange afstanden.

De Castelli fietsshirts, ook wel jerseys genoemd, en de jacks zijn eveneens van een uitmuntende kwaliteit. Ze hebben een ideale pasvorm, zijn heel erg comfortabel om te dragen en ze beschikken ook nog eens over een uitstekend ademend vermogen.

Naast deze basisuitrusting biedt Sport 44 nog heel wat extra uitrusting van Castelli aan zoals bidons, handschoenen, hoofdbanden, helmmutsen, arm- en beenwarmers, fietssokken, enz.

Goed om weten is dat de kleding van Castelli eerder klein uitvalt. Maak daarom zeker gebruik van ons maatadvies. Zo bent u er zeker van dat u de juiste keuze maakt om op een professionele maar comfortabele manier te kunnen fietsen.

Neem gerust contact met ons op en aarzel niet om ons vragen te stellen. Wij van sport44.com helpen u graag verder!